header

Izjava o ogranicenju odgovornosti

Ove su web stranice vlasništvo Air Max-a.

Cjelokupni sadržaj ovih web stranica (tekstovi, slike, zvukovi, filmovi i software) zaštićen je autorskim pravima. Sadržaj ovih web stranica namijenjen je za osobnu uporabu, a ne za komercijalne svrhe.

Posjetitelji Air Max web stranica ne smiju objavljivati informacije s ovih web stranica niti ih kopirati bez prethodnog pristanka Air Max-a (također putem naše mreže).

Unatoč stalnoj brizi i pažnji koju posvećujemo sastavu ovih web stranica, ne garantiramo da su dane informacije potpune ili točne.

Naše su preporuke utemeljene na istraživanjima i praktičnom iskustvu. S obzirom na veliku raznolikost materijala i uvjeta u kojima se proizvodi koriste, ne prihvaćamo odgovornost za dobivene rezultate niti/ili ikakva oštećenja koja mogu nastati uporabom naših proizvoda.

Nadalje, ne garantiramo da su informacije koje sadrže ove web stranice prikladne za zadatke ili ciljeve zbog kojih tražite savjet na ovim stranica. Sve informacije, prozvodi i usluge nude se u stanju u kojem se nalaze i bez ikakve (implicirane) garancije ili jamstva s obzirom na pouzdanost ili prikladnost za specifičnu svrhu.

Air Max ne prihvaća odgovornost za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu koja je nastala zbog uporabe ili je na bilo koji način povezana s uporabom Air Max web stranica, ili zato što su stranice privremeno bile nedostupne. Isto tako nismo odgovorni za direktnu ili indirektnu štetu nastalu kao posljedica korištenja informacija dobivenih preko Air Max web stranica.

Informacije, savjeti, ideje i materijali koje pošaljete Air Max-u (putem e-maila ili nekog drugog elektroničkog oblika) u principu se ne smatraju povjerljivima te ih Air Max može koristiti i reporducirati bez Vaše dozvole. Sve informacije koje pošaljete moraju biti zakonite i ne smiju kršiti prava treće stranke.

Informacije s Air Max web stranica (uključujući ove zakonske informacije) redovito se dodaju i obnavljaju, te se bez prethodne obavijesti mogu mijenjati u bilo kojem trenutku i s trenutnim efektom.

Za više informacija oko politike kolaćiča i politike privatnosti kliknite ovdje.


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaš online doživljaj. Zatvaranjem ovog natpisa, klikom na „Prihvaćam“ ili nastavkom korištenja naših stranica pristajete na korištenje kolačića. Prihvaćam
Ako želite saznati više ili odbiti neke ili sve kolačiće, kliknite ovdje.